събота, 21 ноември 2009 г.

G-Force / G-Force: Специален отряд (2009)

## Резюме : Екип от морски свинчета, обучени от американското правителството в тайните на шпионажа, разбират, че съдбата на света е в техните лапи.

Малко преди да се справят със злодеите, правителството спира проекта, а морските свинчета са заплашени да бъдат преместени в магазин за домашни любимци.

Екипирани с последната дума на техниката и водени от Даруин (озвучен от Сам Рокуел), животинчетата ще направят и невъзможното, за да успее тяхната мисия.

Останалите морски свинчета от отряда говорят с гласовете на носителката на "Оскар" Пенелопе Крус, Джон Фавро и Трейси Морган от сериала "Рокфелер плаца 30".

Подобно на друг прочут шпионин - Джеймс Бонд, освен високотехнологични джаджи, малките шпиони имат и интересни приятели. Пръв помощник им е мухата Мууч. На тяхна страна е и хамстерът Бъки, озвучен от Стив Бушеми.

Безспорно най-голямата звезда във филма е Никълъс Кейдж, който дава гласа си на компютърния експерт в отряда - къртицата Спекълс.

В тази приключенска комедия, освен щастливият край, не липсват и неочаквани обрати и изненади. Но спасението на света е в сигурни лапи.